Pagina's

maandag 26 juni 2023

Klik & Win-fotowedstrijd 2023

KERK & LEVEN BELOONT MOOISTE JEUGDKAMPFOTO’S

Twee zomers lang strooide de coronapandemie roet in het eten. Vorig jaar konden jeugdkampen eindelijk weer normaal plaatsvinden. De vele foto’s nadien in de lokale edities van Kerk & Leven toonden aan dat de drang om op kamp te gaan nog altijd groot was.

„Ook deze zomer zullen duizenden jongvolwassenen uit jeugdbewegingen zich vrijwillig inzetten om kinderen en jongeren het kamp van hun leven te bezorgen”, zegt Koen Vlaeminck, hoofdredacteur Kerk & Leven en Kerknet.be. „Die lokale helden plaatsen we graag in de kijker. Daarom organiseren we ook dit jaar onze Klik & Win-wedstrijd.”

Fototoestel
Hoe deelnemen? We moedigen hiermee de Tielt-Wingse jeugdbewegingen aan de mooiste, leukste en meest originele foto’s van hun zomerkamp (in de best mogelijke kwaliteit!) in te zenden naar de lokale Kerk & Leven-redactie. Uit alle gepubliceerde foto’s kiest een jury eind september in elk bisdom een winnaar, die een speelse prijs ontvangt. Daarbovenop komt nog een algemene winnaar, die een prachtig fototoestel van Canon in ontvangst mag nemen.

Met deze prachtige foto kaapte het jeugdvakantiekamp
van Slampamper uit Begijnendijk in 2022 de hoofdprijs weg.

Hoe deelnemen?

Om geldig deel te nemen, dienen de foto’s uiterlijk tegen maandag 3 september binnen te komen bij de lokale redactie van Kerk&leven Tielt-Winge. Wij zijn alvast benieuwd wie in de voetsporen treedt van de winnaars van vorig jaar (foto: hoofdwinnaar 2022, vakantiekamp Slampamper uit Begijnendijk).

Lokale redactie: Redactie Parochieblad Tielt-Winge parochiebladtieltwinge@gmail.com

Tel. 016/90 77 55

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.