ParochiebladBegin dit jaar verscheen Kerk & Leven in een opgefrist kleedje, met ook inhoudelijke vernieuwingen. Met onze redacties blijven we vanop lokaal én nationaal niveau als één team samen op weg gaan om u wekelijks te inspireren, te informeren en te verbinden met nieuws uit Kerk en samenleving.

We doen dit op de vertrouwde, stevig gefundeerde wegen maar durven daarbij ook nieuwe paden te betreden. Dit om week na week waardevolle informatie aan te reiken over alles wat rondom ons gebeurt, van uw eigen parochie over het bisdom tot de grote wereldkerk.

Met het nieuwe tarief van 62 euro voor een jaarabonnement bouwen we resoluut aan de toekomst van dit weekblad en kunnen we u tegen 1,29 euro per week een kwaliteitsvol blad blijven bezorgen. Kortom, voor de prijs van één kop koffie leest u twee weken Kerk & Leven!

Hoe uw abonnement probleemloos verlengen?

In oktober ontvangt u uw abonneringsbrief op naam in de brievenbus. Betaal zo snel mogelijk uw abonnement voor jaargang 2024 op nieuwe bankrekeningnummer en gebruik daarbij uitsluitend de gestructureerde mededeling. U zult beide binnenkort zien staan op het gepersonaliseerde overschrijvingsformulier onderaan uw abonneringsbrief.

Belangrijk: het bankrekeningnummer is gewijzigd. Gebruik zeker het nieuwe rekeningnummer dat op de brief zal vermeld staan.

Betaal uiterlijk tegen 10 november. Op die manier loopt uw abonnement zonder problemen door in 2024.

Mogen we ook in het komende jaar weer samen met u op weg? Trouw aan de boodschap en de weg die Jezus heeft getoond.

Voor nieuwe lezers
Heeft u nog geen abonnement en wilt u graag Kerk&leven ontvangen dan kunt in de kerk of op de pastorie een blanco overschrijvingsformulier meenemen. U kunt zich ook aanmelden op de website via Abonnement op Kerk&leven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.