Parochieblad


Kent u hen ook, die mensen die altijd gedreven door het leven gaan? Steevast staan ze klaar om een ander te helpen, om zich als vrijwilliger te melden, om zich in te zetten voor nobele en waardevolle doelen waarin ze geloven. Deze mensen kleuren het leven. Misschien bent u zelf wel één van hen?

Hun verhalen leest u elke week in Kerk & leven, het weekblad van de Vlaamse kerkgemeenschap. Week na week lees je hoe gewone mensen wonderbaarlijke dingen doen. Vaak gedreven door hun geloof, soms door andere idealen. Verhalen uit de Kerk, maar net zo goed uit het middenveld, het onderwijs, de cultuur- of welzijnssector, of uit andere kamers uit dat grote huis dat leven heet.

'Gedreven door het leven', zo is Kerk & leven, zo zijn ook de lezers. Daarom valt het parochieblad graag elke week bij u in de bus, om u een moment te bezorgen waarop u energie haalt uit de warme verhalen van inspirerende mensen. Ook in 2023 kunnen we die momenten samen beleven.

Mis geen enkel nummer van het parochieblad Kerk & leven en hernieuw uw abonnement tijdig. Wacht dus niet, maar doe het nu en zeker vóór 15 november 2022 via dit formulier of neem voor de eerste keer een abonnement voor 2023. Een abonnement voor het parochieblad bedraagt 48 euro, dat is minder dan 1 euro per nummer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.