Vormselcatechese


VORMSELCATECHESE 2025

Vormselviering in O.L.V.-Tielt: zondag 4 mei 2025 (3de paaszondag) om 10:00 uur.
Vormselviering in Sint-Joris-Winge: zondag 25 mei 2025 om 10:00 uur (6de Paaszondag).
Elke jongere die wenst aan te sluiten bij de vormselcatechese in onze parochie, kan kiezen voor de groep in Tielt of voor de groep in Sint-Joris-Winge door de keuze van de kerk aan te duiden in het inschrijvingsformulier.

De voorbereiding voor de catechese bestaat uit een 7-tal bijeenkomsten, vieringen en andere activiteiten zoals Missiodag, sterzingen, inzet voor de 11.11.11-actie of andere goede doelen.

Iedereen is welkom, ook kinderen die nog niet gedoopt zijn of hun eerste communie niet gedaan hebben. Deze jongeren zullen dan voorbereid worden op het doopsel en gedoopt worden met Pasen. Hun eerste communie ontvangen ze in de vormselviering.

Groep Tielt
Catechisten van de parochies in Tielt: Gert Van den Dries
Romana Wauters en Annie Laeremans. Ouders die een engagement willen opnemen en willen helpen in de catechese, kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier.
De catechesemomenten in Tielt gaan door op zaterdagvoormiddag.

Groep Sint-Joris-Winge
Voor de groep uit Sint-Joris-Winge zijn we op zoek naar catechisten die  de vormelingen willen begeleiden.  Ouders die een engagement willen opnemen, kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier. De catechesemomenten in Sint-Joris-Winge gaan door op vrijdagavond.

Verantwoordelijke voor de catechese in onze parochie: 
Annie Laeremans, tel. 0475/89.54.57

INFORMATIEVERGADERING
De oudervergadering in voorbereiding van het vormsel gaat door op donderdag 12 september 2024 om 20:00 uur in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Tielt, Bergstraat 11a te Tielt-Winge


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.