woensdag 16 november 2016

Drievoudige uitnodiging!

Op zondag 20 november zal ik aan de jongeren in de viering van Christus Koning in de Onze-Lieve-Vrouwkerk volgend voorstel doen.

Gratis kerstaffiche te verkrijgen in onze
kerken van Tielt-Winge en bij Kerk in Nood vzw
"Mijn drievoudige uitnodiging:
Ten eerste vraag ik jullie om je voor te bereiden op het kerstfeest. Daarom geven we aan iedereen, voor elk huis, zo een kerstaffiche mee om uit te hangen aan uw buitenvenster om te laten zien: we zijn vrienden van Jezus en we vieren zijn geboorte.

Ten tweede nodigen we u allen uit om zelf thuis en voor het chirolokaal een adventskrans te maken en ontsteek elke week een kaarsje en bidt elke zondagmiddag met de groep samen of in het gezin een gebed: een Weesgegroet, een Onze Vader of een ander passend gebed.

En ten slotte de derde uitnodiging, breng Jezus ook een bezoek in zijn eigen huis en vier met ons deze voorbereiding naar Kerstmis. We verheugen ons om de volgende weken met veel vrienden van Jezus vol verwachting naar zijn wederkomst uit te zien!"

Deze uitnodiging geldt natuurlijk voor iedereen. Ook u kunt zo een kerstaffiche krijgen. Kom naar één van onze zondagsvieringen of bestel ze gratis online bij Kerk in Nood vzw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.