woensdag 9 september 2020

Deken Luc Van Hilst nieuwe parochieadministrator

Op de website van het vicariaat Vlaams-Brabant en Mechelen lazen we volgende mededelingen:

Bij de benoemingen:

-  Luc VAN HILST, priester, wordt tevens benoemd tot parochieadministrator te Tielt-Winge, Sint-Donatius

Bij de ontslagen:

E.H. Felix Van Meerbergen

- Felix VAN MEERBERGEN, priester, als pastoor te Diest, Heilig Kind Jezus, Kaggevinne; te Diest, Onze-Lieve-Vrouw; te Diest, Sint-Sulpitius en Sint-Dionysius en te Diest, Sint-Trudo, Webbekom. Als parochieadministrator te Tielt-Winge, Onze-Lieve-Vrouw, Tielt; te Tielt-Winge, Sint-Denijs, Houwaart; te Tielt-Winge, Sint-Joris, Sint-Joris-Winge; te Tielt-Winge, Sint-Martinus, Tielt; te Tielt-Winge, Sint-MattheĆ¼s, Meensel; te Tielt-Winge, Sint-Pieter, Kiezegem en als federatiepastoor federatie Tielt-Winge. Hij behoudt wel al zijn andere functies.

Met deze mail wil ik E.H. Felix Van Meerbergen van harte danken voor zijn herderschap over onze parochie(s), het mee begeleiden naar onze eengemaakte parochie en naar een goede oplossing voor kerken en de pastorie.

E.H. Luc Van Hilst

We verwelkomen ook deken E.H. Luc Van Hilst als nieuwe parochieadministrator van onze parochie Sint-Donatus Tielt. Op de website staat verkeerdelijk Sint-Donatius vermeld.De verwarring van de heiligen blijft ons achtervolgen.

We hopen deze wissel ook eens feestelijk in een eucharistieviering te kunnen bekronen als de coronatijden achter de rug zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.