donderdag 5 november 2020

Abonnement parochieblad 2021

 BLIJF VERBONDEN - HERABONNERING 2021

De herabonneringsactie wordt op gang getrapt... en dat met een gezicht uit onze streek! - de eindredacteur van de lokale bladzijden uit de Pastorale zone Kana (parochies in Kortenaken), Ludo Mineur, siert de campagne van dit jaar!

Hoe belangrijk is verbondenheid in uw leven? Precies door het coronavirus, herontdekken we het belang van de band die we met elkaar hebben.

‘Blijf verbonden’ is niet toevallig het jaarthema voor ons parochieblad ‘Kerk en Leven’. Het is een warme oproep aan iedereen om, vooral nu onze vrijheid beperkt is, elkaar niet los te laten. Met het parochieblad ‘Kerk en Leven’ werken we met z’n allen week na week aan meer verbondenheid. De band tussen mens en God, maar net zo goed tussen mensen onderling, binnen en buiten de eigen parochie is nog nooit zo belangrijk geweest.

Verbondenheid is een vast ingrediënt in ons parochieblad. Op de eerste vier bladzijden brengen we steevast het positieve nieuws uit onze parochie, Sint-Donatus Tielt-Winge en het nieuwe dekenaat van de regio Tienen.

De andere bladzijden worden ingevuld met boeiende artikels uit het bisdom, over interessante mensen en activiteiten in de kerk dichtbij en veraf. De meeste verhalen bevatten de belangrijke thema’s; samenwerking, solidariteit en naastenliefde. Woorden en daden om verbonden met elkaar verder te gaan.


Wij willen in 2021 ook heel graag verder gaan met jullie. Elke week willen we bij jullie op bezoek komen en jullie vertellen over de vele mooie dingen die mensen ongedwongen voor elkaar doen. Doordat ‘Kerk en Leven’ bij vele duizenden mensen in de bus valt, blijven we ons verbonden voelen met onze kerkgemeenschap en met de lokale verenigingen.

Mis geen enkel nummer van het parochieblad Kerk & leven en hernieuw uw abonnement tijdig. Wacht dus niet, maar doe het nu en zeker vóór 15 november 2020 of neem voor de eerste keer een abonnement voor 2021. Een abonnement voor het parochieblad bedraagt 41,25 euro, dat is minder dan 1 euro per nummer. U kunt ook een steunabonnement nemen, dat geeft ons een beetje financiële ademruimte en dan betaalt u 45 euro. 

Voor de parochianen van Tielt-Winge kan dit per overschrijving: Jaarabonnement 2021 - 41,25 euro of 45 euro overschrijven op BE39 7343 9320 0219 van Parochieblad Zone Tielt-Winge - met als mededeling Abonnement 2021 en de vermelding van je correcte thuisadres. Je kunt ook altijd terecht in de kerk bij de koster of verantwoordelijke in de sacristie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.