maandag 16 november 2020

Eerste Communie 2021 in de parochie Sint-Donatus Tielt-Winge

Onze parochie nodigt de kinderen die in 2021 acht jaar worden van harte uit om voor de eerste keer Jezus te ontvangen onder de vorm van de Heilige Communie. De catechesebijeenkomsten in voorbereiding van het sacrament wordt gegeven door de ouders van de communicanten. De diaken van de parochie, Luc Claeys en de begeleider voor de catechese, Annie Laeremans staan hen hierin bij. De catechese sluit nauw aan bij de zondagsliturgie. Voor de catechese gebruiken we een boekje dat het aartsbisdom Mechelen-Brussel ons voorstelt: Wat een geluk – Op weg naar de Eerste Communie. 


Omwille van de coronacrisis kunnen we nu nog niet samenkomen en vragen we u om uw kind elektronisch in te schrijven. U vindt de link van het inschrijvingsformulier op de website van onze parochie pastoralezonetielt-winge.blogspot.com in het tabblad Eerste Communie of u kunt hier meteen inschrijven:

In het document kunt u als ouders ook aangeven of u bereid bent om mee te werken aan de catechese en aan de organisatie van de Eerste Communieviering van uw zoon of dochter. 

In onze parochie Sint-Donatus Tielt-Winge gelden vaste dagen voor de eerste communievieringen:

 - In Sint-Denijs Houwaart: Zaterdag 1 mei 2021 om 10: 00 uur 

- In Sint-Joris-Winge: Hemelvaartsdag, donderdag 13 mei 2021 om 10:00 uur 

- In O.L.V. Tielt: 3de zondag in mei, zondag 16 mei 2021 om 10:00 uur Gelieve deze uitnodiging ook te delen met andere gezinnen die hierin ge├»nteresseerd zouden kunnen zijn. 

We beogen de inschrijvingen af te sluiten op
15 december 2020
. We kijken er al naar uit om met u en uw gezin op weg te gaan. Diaken Luc Claeys Annie Laeremans, begeleider van de catechese

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.