vrijdag 27 november 2020

Oproep vormelingen 2021

 

Vormsel 2021 in de parochie Sint-Donatus Tielt-Winge

Onze parochie nodigt de kinderen die in 2021 twaalf  jaar worden van harte uit om hun doopbelofte te hernieuwen en het sacrament van het vormsel te ontvangen. De catechesebijeenkomsten in voorbereiding van het sacrament van het vormsel worden gegeven door een team van catechisten. De diaken van de parochie, Luc Claeys staat hen hierin bij. Vanuit de catechese nodigen we de vormelingen ook uit in  de zondagsliturgie.

Omwille van de coronacrisis kunnen we nu  niet

samenkomen en vragen we u om uw kind elektronisch in te schrijven. U vindt de link van het inschrijvingsformulier op deze website in het tabblad Vormselcatechese.

U kunt oog gewoon hier klikken: HIER INSCHRIJVEN

Ook al de contactgegevens van de catecheseteams  kan u op deze blog ook vinden.

Na het ontvangen van de inschrijving zal u zeker per mail gecontacteerd worden voor de planning, op dit ogenblik nog helemaal niet vastgelegd, omwille van de coronamaatregelen.

In onze parochie Sint-Donatus Tielt-Winge zijn de vormselvieringen gepland op:

-         Zondag 18 april 2021  om 10:00 uur vormselviering in O.L.V. TIELT voor de jongeren van Meensel-Kiezegem en Tielt.

-         Zondag 9 mei 2021 om 10:00 uur vormselviering in Sint-Joris-Winge voor de jongeren van Houwaart en Sint-Joris-Winge.

Gelieve deze uitnodiging ook te delen met andere gezinnen die hierin geïnteresseerd zouden kunnen zijn. We beogen de inschrijvingen af te sluiten op 15 december 2020.

We kijken er al naar uit om met u en uw gezin op weg te gaan.

 

Diaken Luc Claeys

Annie Laeremans, begeleider van de catechese

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.