dinsdag 24 mei 2022

Kom je picknicken in de pastorietuin op zondag 5 juni?

Dankviering

We hebben in elke groep  een intens catechesejaar beleefd met als hoogtepunten de vormselvieringen en de de eerstecommunievieringen in de voorbije meimaand. Voor zovele mooie momenten met 8 en 12 jarigen past het dan ook dat we hiervoor samen dankzeggen in een viering

Deze viering past dan ook heel goed op Pinksteren. Net op Pinksteren herdenken we dat de apostelen de Heilige Geest hebben ontvangen  om iedereen te vertellen dat ze Jezus' boodschap willen uitdragen. Ook wij, als ouder en als catechist, zijn gesterkt door de Heilige Geest om aan onze jongeren te vertellen over Jezus. Zoals Jezus mat zijn leerlingen aan tafel ging, willen we dit  dankmoment dan ook afsluiten met een picknick waar iedereen welkom is.

Samen naar de picknick

De kerkraad en de stuurgroep van de parochie nodigen iedereen na de Pinksterviering in de Onze-Lieve-Vrouwkerk uit om samen te picknicken in de pastorietuin van Tielt, Sint-Annastraat 17.

Zo krijgen we de kans elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en zelfs kennis te maken.

Iedereen brengt zelf wat te eten mee ten grootte van zijn eigen gezin, groepje of aantal personen. Daarmee stellen we dan een lange buffettafel uit waaraan je kan aanschuiven.

Voor de drank, bestek en borden, zorgen wij.

Heb je een gezellig buitenspel, breng het dan mee!

Inschrijven bij diaken Luc Claeys via diaken@kerktieltwinge.org
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.