zondag 21 augustus 2016

Gezinsvieringen

Aan het begin van elke maand vieren we in onze parochiefederatie Tielt-Winge Eucharistie of bidden we in een gebedsdienst met speciale aandacht voor (jonge) gezinnen, dankzij een enthousiast parochieteam uit Houwaart. De vieringen gaan door in de parochiekerk van Houwaart maar staan uiteraard open voor alle parochianen van Tielt-Winge en voor iedereen die zich met ons verbonden weet.

De eerstvolgende gezinsviering gaat door op zaterdag 3 september om 18:00 u in de Sint-Denijskerk, Haldertstraat 24 te 3390 Houwaart.

Uitnodiging:

Hallo jongens en meisjes,
Lieve ouders,

Binnenkort is er de eerste gezinsviering van het nieuwe schooljaar! Daar past een boekentas bij,  vinden wij. Die mag je dan ook alvast meebrengen, gewoon met je schoolspullen erin.


Verder kunnen we alvast verklappen dat we wat dierenknuffels uit het bos op bezoek hebben. Komen jullie mee een kijkje nemen? En luisteren en meedoen natuurlijk?  

We wachten op jullie in de St.-Denijskerk te Houwaart , op zaterdag, 3 september 2016,  een beetje vroeger dan anders  nl. om 18u ( !!!!! ) en stellen ons hart open om weer wat meer Jezus te kunnen volgen.

Wie graag voorleest, mag gerust een seintje geven aan juf Ingrid of wat vroeger komen, we hebben wat voor jou!! 
Tot dan,
Diaken Luc Claeys
Pastoor Paul Schotsmans
Ingrid, Rita en KristelGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.