woensdag 2 mei 2018

Feestelijke start van de meimaand in Tielt-Winge


Op dinsdag 1 mei verzamelden een 65-tal parochianen van Meensel-Kiezegem en Tielt-Winge aan de Spikdoornkapel voor de inzegening van onlangs gerestaureerde kapel. Meteen werd de meimaand ingezet met een gebedsstonde waarin ook enkele Marialiederen gezongen werden. Nadien werden we getrakteerd op gebak met een kopje koffie of een fruitsapje. Hartelijke dank aan iedereen die zich weer belangeloos inzette om er een mooi moment van te maken.

Onze Lieve Vrouw van Spikdoorn,
Ik heb zoveel vertrouwen in U.
Daarom kom ik naar U toe
met mijn kommer en zorgen,
met mijn vreugde en mijn pijn.
Ik ontsteek bij U deze kaars.
Mag ze licht zijn op mijn levensweg.
Mag ze vuur zijn dat mij verwarmt.
Mag ze branden in liefde en dankbaarheid.

Lieve Vrouw,
sta me bij in alle nood.
Leer mij, naar uw voorbeeld,
ja-zeggen waar god mij nodig heeft.
Leer mij dienstbaar zijn
voor mensen om mij heen.
Houd mij staande
wanneer lijden en pijn mijn deel zijn.
Laat deze brandende kaars
een langdurig gebed zijn
van mij voor u.
Moeder van Spikdoorn,

ik reken op U.Diaken Luc Claeys

Video met dank aan (c) www.tieltwingetv.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.