dinsdag 18 mei 2021

Op zoek naar geluk? Maak kennis met de Alpha-avonden


Diaken Luc Claeys, koster Guido Van de Loo en Naomi van de Sint-Donatusparochie in Tielt-Winge gingen samen met parochianen uit Leuven en Heverlee op zoek naar geluk op de (online) Alpha-avonden: zie maar op Parochie SF Heverlee (franciscusfrando.be) (klik op icoontje: Is er meer? Op de Alpha-avonden kan je mensen ontmoeten die eerlijk spreken over hun geloven en hun twijfelen.

 

We nodigen je graag uit op een vrijblijvende kennismaking. Enkele mensen die een reeks Alpha-avonden hebben meegemaakt, vertellen je over hun ervaring. Nadien kijken we samen naar een inspirerende impuls. Tot slot is er kans om nog wat na te praten of vragen te stellen. Kom en zie of we ook een reeks Alpha-avonden in Tielt-Winge zouden kunnen organiseren.

 

           Welkom op Vrijdagavond 28 mei van 20 u. tot 21.30 u. 

Om mee te doen log je op die dag om 19.55 u. in op:

https://us02web.zoom.us/j/4514064994?pwd=WjhuVTl5MFVRR1N1Y3RhSHlvMnVrZz09

Meeting ID: 451 406 4994

Passcode: 3010

 

Om praktische redenen is het voor ons prettig als je je deelname al van tevoren bevestigt aan priester Alfons Boey: alfonsboey@gmail.com (Tel: 0474/29 37 62). Kreeg je de uitnodiging via diaken Luc Claeys, zet me dan in cc. diaken@kerktieltwinge.org .

 

 


Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen.

Zie ook: www.alphaclemenspoort.com

+Of: www.alphavlaanderen.be

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u wel voor uw reactie. Van zodra ze is nagelezen en goedgekeurd, zullen we ze publiceren.